Llegir és disfressar-se de princesa

Llegir és disfressar-se de princesa…
Llegir satisfà. Llegir és inofensiu. Llegir assacia i deixa amb fam. Amb la lectura es tranquilitza la consciència. Llegir és disciplinar-se sense castrar-se. Llegir és buscar. Llegir és trobar. Llegir és perdre’s. Llegir és estar viu, és sentir-se viu. Llegir aclareix la ment. Insistir en llegir és lloable.
No deixar de llegir és aferrar-se a la vida. Llegir és desafiar a la mort. Llegir socialitza. Ens sorprén llegir, poder llegir. Llegir és poder, poder propi, el més preat, el més ignorat. Llegir torna a assaciar i ens fa desitjar més. Llegir és un pecat que ens pot salvar. Rellegir és sa.
Oblidar què s’ha llegit és necessari. Llegir és més que un verb.
Llegir en silenci és un plaer. Compartir el plaer de llegir és una delícia. Llegir és indefinible. La set de llegir, la fam de llegir. Llegir ens defineix, llegir ens marca.
Llegir implica. Llegir postula. La lectura no és sagrada, és humana. Llegir és una excusa. Una bona excusa. Llegir decep. La vida decep. Llegir ensenya. A llegir s’aprén. S’aprén llegint. Llegir és un magisteri. I també un misteri, continu, alterable, ingovernable. Llegir modifica. Llegir sana. Llegir calma. Llegir és un estat entre sòlid, líquid i eteri. Llegir és disparar sense ferir, ni matar. De llegir es pot curar. Llegir és remeiable. Llegir enfebreix. La calentura de llegir.
Llegir ens capacita. Llegir ens precipita. Llegir ens intercanvia. Llegir no és somniar. Mentre es dorm no es pot llegir, però sí somniar. Llegir inquieta. Llegir incomoda. La comoditat de la lectura. Llegir agrada. Llegir és debades. Llegir configura. Llegir construeix. Llegir atempera. Llegir calfa. Llegir és decidir. Decidir és humà. Errar és humà. Llegir és productiu. Llegir multiplica. Quan naixem no savem llegir. On està el milacre?
Llegir dissimula. Llegint es lliga. Llegir pacifica. Llegir empatitza. Llegir és tolerable. Llegir és tolerant. Llegir permet riure. Llegir fa plorar. Llegir no és obligatori. Respirar sí. Llegir estructura els pensaments. Llegir en el llit, en el sofà, en la cadira, en el silló, en terra, penjat d’una muntanya, d’alt d’un arbre, fent el pi… és sempre el mateix acte. Llegir sense interés no té interés. Els interessos els gestiona la banca. La banca guanya.
Llegir no engorda. Llegir pot aprimar, si no es menja mentres. Llegir és controlar el nostre temps. Llegir és voluntari. “Un voluntari per a llegir”, les mirades comencen a creuar-se. Una paraula no llegida és un descobriment per fer. Llegir es trobar un tresor. Llegir requereix un ordre.
Llegir és compromís. Llegir és comprensible. Llegir és resistir. Llegir engrandeix. Llegir és defendre’s sense atacar. Llegir és combatre. El combat de la lectura. Llegir encoratja.
Llegir és despullar-se. Per a llegir no cal màscara.
Llegir és dialogar. La lectura és un diàleg. Llegir és estimar-se. Llegir dona enveja.
Llegir és beure per a oblidar. Llegir és acostar-se a la llar. Llegir suggereix. Llegir acarona. Llegir flagella. Llegir depura.
Llegir estimula. Estimula a llegir. Estima el llegir. Estima al llegir. Llegir és anar de farol i guanyar sempre. Llegir és jugar sense regles. Llegir és tornar-se boig. Estima’t llegir.
Llegir acollona. Llegir aturmenta. Llegir amb turmenta. Llegir sota el sol. Sol de tardor.
Llegir esperança. Llegir desquicia. Llegir murmura.
Llegir no aborreix. Aborreix llegir sense ganes. Llegir sense ganes és absurd. Fer qualsevol cosa sense ganes és absurd. Llegir és absurd. Llegir és incontinent.
Llegir és estudiar-se. Llegir és glaçar-se la sang. I salivar. Llegir és escalfar-se. Llegir és volar amb un drag. Llegir és interminable.
Llegir no és ofensiu. Llegir trempa. Llegir és un passatemps. Llegir és inqüestionable. Llegir endormisca. Llegir distrau. Distraure’s no és poca cosa. Llegir suggestiona. Llegir ens sedueix. Llegir és tirar pedres al riu. Llegir és vetllar per un amic. Llegir és descobrir el truc. Llegir és espiar. El sapiens ve pel llegir. Déu no sap llegir. Ni falta que li fa.
Llegir agrana pensaments. Llegir fabrica pensaments. Llegir els pensaments. Llegir adultera… pensaments. Llegir és ser adúlter. Llegir és rumiar. Llegir és fisiològic. Llegir és existencial. Llegir és una acció pausada, serena, impetuosa, accelerada, apasionada, pròpia, incestuosa, solemne, ritual, singular, colpidora, rara. Llegir és pactar. Llegir és sorprenent. Llegir transforma, llegir transporta, llegir transpira. Llegir allibera. Llegir transmet. Llegir posiciona. Llegir no és estudiar. Llegir és un art…

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 14 11 ?